N.A.S.A.
06/11/2013 · Cables i botons

· Un bon exemple del que pot passar quan es troben dos bons Dj´s, els seus amics i amics d’amics és el que us presentaré ara: N.A.S.A. és sinònim d’Amèrica del Nord / Amèrica del Sud i conté una sèrie d’artistes super-estrelles de les dues costes dels EUA i el seu disc de debut,   l’Esperit d’Apol·lo va néixer amb l’objectiu  d’unir a les persones a través de la música i l’art, i això és exactament el que autors intel·lectuals Sam Spiegel (Squeak E. Clean) i Ze Gonzales (DJ Zegon) han fet. Les col.laboracions abunden en aquest disc. Tom Waits gruny sobre Kool Keith, Ol ‘Dirty Bastard dóna shoutouts a Wu Tang i la NASA de la tomba, i David Byrne, Chuck D i d’altres disposats a  exposar els mals del “Money” (Track 2). Tot i l’àmplia gamma d’artistes intèrprets, els emparellaments són prou naturals, inspirats i ja et fan sentir a la primera vegada que l’escoltes.
L’entusiasme i les connexions de Sam Spiegel i Ze Gonzales no podria cabre en un sol àlbum, de manera que el projecte de forma natural es va expandir a d’altres mitjans. Una peli documental de llarga durada està gairebé acabada, incloent entrevistes amb molts dels artistes que han contribuït a l’Esperit d’Apol·lo i darrere de les escenes d’imatges de les sessions d’estudi.
A més, uns altres N.A.S.A. amics han prestat els seus talents a l’hora de fer el videoclip per diversos temes de  l’Esperit d’Apol·lo que han sigut creats per alguns dels artistes de carrer més considerats avui dia com Shepard Fairey, Sage Vaughn, Barry McGee, Marcel Dzama i altres.
El N.A.S.A. projecte està impregnat pel funk brasiler, que proporciona les arrels de les cançons i els uneix en un tot coherent, però a partir d’aquí, la imaginació darrere de l’esperit d’Apol·lo varia al llarg i ample. “Whachadoin?” amb MIA, Santogold, l’enginy electro-rap de Spank Rock i Nick Zinner dels Yeah Yeah Yeahs és espontani i juganer. La resta del disc i dels vídeos   ho deixo perquè l’acabeu de descobrir vosaltres mateixos.
Visca la mescla  !!!!

Text: Dj Juca

Deixa un comentari