Barbarian Swords “Hunting Rats”
20/05/2014 · Crítiques

Barbarian1

Barbarian Swords no es un grup usual, si més no, amb el que més o menys estem acostumats. Barbarian son un quintet barceloní que practica un Doom Metal molt ben treballat, molt sòlid, i realment putrefacte cap a les nostres oides.

Aquest es el seu primer llarg, ja que abans varen gravar la demo “Crusaders of the Apocalypse” al 2012. A “Hunting rats” ja es nota una clara evolució cap al Doom mes pesant, cru, fosc, dolorós, i baixat de revolucions per encara enfonsar-te més si cap. Una de les claus d’aquesta monstruositat a estat anar a gravar a  Moontower Studios, que van saber arribar al só que els barcelonins demanaven, i per al gust de un servidor, els hi ha quedat un puto disc tant rodó com una bola negre de billar.

barb2

En aquest disc hi trobarem les aberracions musicals mes extremes del moment, riffs lents que et fan notar com les guspires del infern t’acaricien els peus fins a cremar-te l’últim cabell del teu poc apreciat cap. Aquest disc es una blasfèmia pura i puta cap als nostres sentiments, un disc que penso que hauria de tenir tothom per poder degustar aquest plat d’olla de les bruixes mes fosques, lletges, i cabrones del bosc mes lúgubre d’aquest planeta. El positivisme està sobrevalorat, benvinguts a la realitat mes fosca i cabrona que us pot entrar als orellots.

Si he de destacar alguns temes, us diria “Crusaders of the Apocalypse”, “Hunting Rats” o “Pyrenean Nightfall”, però es que totes em semblen uns pepinos que massacren la blasfèmia a cada dècima de segon i amb aquesta pudor a podrit que tant m’encanta… Si us agraden: Asphyx, Grave, Hellhammer, Darkthrone, Satyricon, Ophis, aquesta es la vostra nova banda.

A mi es un disc que ja em sembla una obra de culte, però també penso que, o t’agraden molt o et rallen la vida, de quin parer sou vosaltres?

Feu escoltada a aquesta atrocitat i ja m’ho direu!

Endavant Barbarian Swords! Endavant Blood fire Death!

Text: Sergi Vila

Deixa un comentari