Malestar Social “European Rescue”
10/01/2014 · Crítiques, News

a0594495308_10· Som-hi de nou, i aquest cop amb un extra d’energia punk rockera com deu mana. Dies enrere van arribar tres referències dels Malestar Social a la nostra oficina, així a primera vista, (oïda en aquest cas) al Joel el van enamorar de bon principi, i a mi, personalment, no m’ha costat gens enganxar-me al que fan aquesta gent. Formats al 2006 a Cerdanyola del Vallès, aquest quatre genets del punk rock ràpid barrejat amb el hardcore melòdic mes nostrat, ja tenen una dilatada història al damunt de les esquenes de Malestar Social, ja que han tocat a molts punt de la Península i també cap al estranger com per exemple Berlin, o Munich.

Ens porten aquesta tercera referència titulada “European Rescue” de la que avui ens ocuparem. En aquest cas, un split, en el qual i trobem els també cerdanyolencs (no se si està ben dit això de cerdanyolencs) Atrako a Mano Armada, i els alemanys Systemfelha. En els 5 temes dels Malestar, el que primer s’hi troba, són unes líriques amb gran contingut social, això es un tret referencial i una característica molt usual en aquest grup, ja que sempre han parlat d’aquest espai en el que vivim, sempre ho han fet amb una ferotge convicció, i en el seu idioma natal, el català. I això, collons, ens agrada, ens agrada molt.

1548124_10152148014621011_2024930012_oEl seu só, no enveja gens el só de qualsevol banda de Punk Rock americana, ja que s’hi denota una gran influència amb grups com Nofx, o Against me, i la veritat es que els temes sonen molt ràpid i molt ben encaixats. Cànons a velocitats vertiginoses, tupas tutupas a punta pala, dobles veus, i un corus molt ben definits trobem a les seves cançons, a més clar, d’aquestes lletres, que et fan veure que poden anar més enllà si ens ho proposem.

A mi la veritat es que m’agraden molt aquesta gent, a més vaig coincidir amb un parell d’ells a un concert i ho vaig veure clar, 0% posse, 100% actitut. Doneu una oportunitat als Malestar Social, i ja no els deixareu marxar de les vostres vides.

I al lloro… que ja estan amb projectes nous, i no es maco això? SI, HO ÉS!

Text: Sergi Vila / foto: Malestar Social

Deixa un comentari