MortSubite “Black Nécora”
16/01/2014 · Crítiques

a1593155718_10

· I seguim amb les bones arribades musicals que sempre ens fan des de Blood fire Death, aquest cop es el torn dels Mortsubite.

Formats a Burgos al any 2005, ens proposen un Deathcore fet amb majúscules, aqui no calen les gomines ni els tatuatges fins als coll, aquest sextet ho porten a les venes, i això es nota des de la primera nota i entrada brutal, fins al últim segon de l’existència d’aquest disc. Mortsubite ens porten el seu nou i flamant “Black Nécora” , que com no podia ser d’altre forma es una bola de metall de dues tones tirada directament a les teves oïdes. Al 2010 ja van fer el propi i van fer que a tothom ens quedès el seu nom gravat a foc gràcies al Lp, que porta com a títol el mateix que el seu nom.

En aquesta ocasió, aquests arquitectes del dolor, ens presenten 10 temes portats des de l’infern mes aberrant i cru que hagis viscut als teus malsons mes cabrons, amb uns ritmes que faran cagar al mateix Belzebú, i unes dobles veus amb uns registres importats des de el racó més fosc del puto avern. Es nota que funcionen com un bloc i què no necessiten res mes que els seus instruments per atormentar l’existència de qualsevol. M’agrada molt com els ha gravat en Carlos Santos de “Sadman Estudios”, i es nota la empremta freda que han deixat amb el màster als Estudis Finnbox de Helsinki.

1497506_600050310065556_491698022_n

En aquest cas, i sortint una mica de el mes usual en aquests tipus de grups, els Mortsubite ens deliten amb algun que altre parón com seria “Epigénesis”, a la qual es denota que no només saben fotre tralla burra Burgalesa, però no us confieu, això dura 1 minut i poc, després tornaran a la càrrega amb un ventall de canvis de veus i registres com el que ens regalen amb “Black Nécora”.

Es un disc que s’ha d’escoltar vàries vegades per a trobar-li tot el significat que té, un disc per gaudir amb uns bons cascs, i amb els ulls tancats, un disc que us farà suar àcid sulfúric i que per lo menys en el meu cas, no he deixat de repetir des que em va arribar. No em quedaria amb cap cançó del disc, me les quedo totes, i prego a qui sigui, que per favor, els porti a barna, perquè això en directe ha de ser increïble.

La meva nota es de 10 sobre 10,  blastbeats, parons, beatdowns, guitarres esmolades, riffs infernals a la velocitat d’un ganivet tallant la teva jugular, i unes veus immillorables, per mi es un senyor discazo de principi a fi. No hi ha més, jo compro als MortSubite.

Gràcies com sempre a Blood Fire Death per aquests discazos que ens fa arribar als headquaters de 1234!

Text: Sergi Vila / Foto: Mortsubite

 

 

En castellano!

· Y seguimos con las buenas llegadas musicales que siempre nos hacen desde Blood fire Death, esta vez es el turno de los Mortsubite.

Formados en Burgos el año 2005, nos proponen un Deathcore hecho con mayúsculas, aquí no hacen falta las gominas ni los tatuajes hasta el cuello, este sexteto lo llevan en las venas, y eso se nota desde la primera nota y entrada brutal, hasta el último segundo de la existencia de este disco. Mortsubite nos traen su nuevo y flamante “Black Nécora”, que como no podía ser de otra forma es una bola de metal de dos toneladas tirada directamente a tus oídos. En 2010 ya hicieron lo propio e hicieron que todos nos quedáramos con su nombre grabado a fuego gracias al Lp , que lleva como título el mismo que su nombre.

En esta ocasión, estos arquitectos del dolor, nos presentan 10 temas traídos desde el infierno mas aberrante y crudo que hayas vivido a tus pesadillas más cabronas , con unos ritmos que harán cagar al mismo Belzebú , y unas dobles voces con unos registros importados desde el rincón más oscuro del puto averno. Se nota que funcionan como un bloque y que no necesitan nada más que sus instrumentos para atormentar la existencia de cualquiera. Me gusta mucho como los ha grabado en Carlos Santos de Sadman Estudios, y se nota la huella fría que han dejado con el master los Estudios Finnbox de Helsinki.

En este caso, y saliendo un poco del mes usual en este tipo de grupos, los Mortsubite nos deleitan con algún que otro parón como sería “Epigénesis” , a la que se denota que no sólo saben joder tralla burra Burgalesa , pero no se confíe , esto dura 1 minuto y poco después volverán a la carga con un abanico de cambios de voces y registros como el que nos regalan con “Black Nécora”.

Es un disco que se debe escuchar varias veces para encontrarle todo el significado que tiene , un disco para disfrutar con unos buenos cascos, y con los ojos cerrados , un disco que te hará sudar ácido sulfúrico y que por lo menos en mi caso , no he dejado de repetir desde que me llegó. No me quedaría con ninguna canción del disco, me las quedo todas, y ruego a quien sea, que por favor, les lleve a barna, porque esto en directo debe ser increíble .

Mi nota es de 10 sobre 10 , blastbeats , parones , Beatdown , guitarras afiladas , riffs infernales a la velocidad de un cuchillo rajando tu yugular, y unas voces inmejorables, para mí es un señor discazo de principio a fin. No hay más, yo compro los MortSubite.

Deixa un comentari