Zeidun / Lost Inside / Dràstik Granollers / Festival Fusiònica / 16/10/2014
21/10/2014 · Cròniques

Català:

Segon i últim dia que vam poder assistir al gran Festival Fusiònica capitanejat pel gran Arni i el seu “l’Arcada concerts”, un capo de pe a pa i que mou fils com un campió perquè això no pari mai. Aquesta nit, ens tocaven dos grups, per una banda, els Lost Inside, una banda que porta vora deu anys tirant rock a deu i sa mare i que se’ls nota les tables, i per altre banda… i sento ser objectiu, una de les millors bandes que mai tindrem a Catalunya, els grandíssims Zeidun.

El bolo de Lost Inside, tot i ser una mica més sobri, va ser un concert més que correcte que va deixar el teatre als peus de la formació del Montseny, que també, sense grans filigranes, van fer que el públic es tornés boig en molts pasatges de la seva coral, venga, que jo no sé escriure, sense enrrollarme gaire més, aquí en teniu el foto-resultat.

P.D. Fusiònica es la polla, aviam si l’any que ve puc estar-hi tots els dies, gràcies a tots els implicats, a Plans Films, fotògrafs, i sobretot, Arni, públic, i músics, que sense vosaltres, això no existiría.

A LA MERDA LO COMERCIAL / VISCA EL FUSIÒNICA, COLLONS.

Castellano:

Segundo y último día que pudimos asistir al gran Festival Fusiònica capitaneado por el gran Arni y su “l’Arcada concerts“, un capo de pe a pa y que mueve los hilos como un campeón para que esto no pare nunca. Esta noche, nos tocaban dos grupos, por un lado, Lost Inside, una banda que lleva casi diez años tirando rock a dios y su madre y que se les nota las tablas, y por otro lado … y siento ser objetivo , una de las mejores bandas que nunca tendremos en Cataluña, los grandísimos Zeidun.

El bolo de Lost Inside, a pesar de ser un poco más sobrio, fue un concierto más que correcto que dejó el teatro a los pies de la formación del Montseny, que también, sin grandes filigranas, hicieron que el público se volviera loco en muchos pasajes de su coral, venga, que yo no sé escribir, sin enrrollarme mucho más, aquí tenéis el foto-resultado.

P.D. Fusiònica es la polla, a ver si el año que viene puedo estar todos los días, gracias a todos los implicados, a Plans Films, fotógrafos, y sobre todo, Arni, público, y músicos, que sin vosotros, esto no existiría.

A LA MIERDA LO COMERCIAL / VIVA EL FUSIÒNICA, COJONES.

Text: Sergi Vila / Foto: Sergi Vila

Deixa un comentari