Lo puto festival!! Actitud Fest 2014
29/07/2014 · Cròniques, General, News

Català:

Doncs ja tenim aquí el recull de fotos del Actitud Fest, per a mi, el puto festival de Catalunya. No m’extendré parlant ja que soc un harderplasta, i a més, no se redactar, les fotos deixen bastant clar perquè es un festival amb cara i ulls que cada any guanya mes adeptes. Aquest any però, em sembla que ha estat l’any de la inflexió en que la gent s’està adonant de tot el que poden moure un petit grup de persones com son la gent de So’r’oll. Felicitats So’r’oll, felicitats a tots els que ho feu possible, a la gent que ajuda a la barra, a la organització, a Punch per un só espectacular, a Moth per aguantar-me, a tots els que ajudeu desinteressadament, i sobretot al públic assistent, que tot i no ser tots els que aquest festi mereix, no hi ha queixa, cada any anem a més!!

Ah! les fotos son com son, perquè no se fer fotos tampoc, i vaig amb una Eos400 de 7 anys d’antiguitat, amb l’objectiu de casa i sense flash. Dessitjo, que alguna, us agradi.

Gràcies a tots els grups per no trencar-me la cara quan dono pel cul al Backstage:

ADOLESCENTS / ANCHORD / BLOWFUSE / CÁLIDO HOME / COL.LAPSE / CUELLO / CUZIN / ESTRICALLA / NO MORE LIES / OHIOS / PLEASE WAIT / SYBERIA / TRONO DE SANGRE / TV SMITH / VIOLETS / XMILK / ZEPHYR LAKE / ZOMBI PUJOL / LOSERS.

Castellà:

Pues ya tenemos aquí la recopilación de fotos del Actitud Fest, para mí, el puto festival de Cataluña. No m’extenderé hablando ya que soy un harderplasta, y además, no se redactar, las fotos dejan bastante claro que es un festival con cara y ojos que cada año gana más adeptos. Este año, me parece que ha sido el año de la inflexión en que la gente se está dando cuenta de todo lo que pueden mover un pequeño grupo de personas como son la gente de So’r’oll. Felicidades So’r’oll, felicidades a todos los que lo hace posible, a la gente que ayuda a la barra, a la organización, a Punch para un sonido espectacular, a Moth por aguantarme, a todos los que ayudáis desinteresadamente, y sobre todo al público asistente, que aunque no son todos los que este festival merece, no hay queja, cada año vamos a más!

Ah! las fotos son como son, porque no se hacer fotos tampoco, y voy con una Eos400 de 7 años de antigüedad, con el objetivo de casa y sin flash. Deseo que alguna os guste.

Gracias a todos los grupos por no partirme la cara cuando doy por culo en el Backstage:

ADOLESCENTS / ANCHORD / BLOWFUSE / CÁLIDO HOME / COL.LAPSE / CUELLO / CUZIN / ESTRICALLA / NO MORE LIES / OHIOS / PLEASE WAIT / SYBERIA / TRONO DE SANGRE / TV SMITH / VIOLETS / XMILK / ZEPHYR LAKE / ZOMBI PUJOL / LOSERS.

Text de merda: Sergi Vila / Fotos que fan cagar: Sergi Vila

 

Deixa un comentari