Ärabrot + FAI / Incívic / S. F. Codines / 05/04/2016
24/04/2016 · Cròniques, General

Com es gratament normal, aquella, de nou, va ser una gran nit a l’Incívic de Codines.

Van obrir la nit, els codinencs FAI, que fèien uns pocs bolos ja que un dels integrants viu a Tailàndia i ve de visita quan deu póguer. El trio ens presentava la seva primera referència “Aigües Negres”. El formant musical de FAI es una mica de tot amb molt bon gust a la barreja final, es podría parlar des de la psicodèlia, passant per l’stoner més sureny i acabant a trosos amb d’sludge macarra. Bé, la meva explicació es una merda, millor escolteu-los que segur que ho enteneu millor. A mi i companyia, ens van flipar el trio, i tenim per segur que quan torni el component que viu més lluny, els tornarem a anar a veure SENS DUBTE. Molt bona proposta si senyor.

I ara si que si… li vam veure la cua al llop, els ulls al diable o l’ànima a en Llucifer. Ärabrot, un grup que ha guanyat un grammy, un GRAMMY que són premis de pijos per a pijos injectats de botox i radioformules, els hi van donar a ells!! D’aquí que ja sigui quelcom que em deixa descol.locat, però tot s’entén quan els escoltes, i sobretot quan els veus en directe…

Fum, incens, músiques antigues… i una posada en escena que ja la voldríen molts directors de cine per les seves ambientacions de terror. Ärabrot va ser una passada, el cony de la Bernarda, el pic més alt de Montserrat a on portar a cap un sacrifici humà. Ärabrot em va marcar, i penso que a tots els presents ens va passar una mica el mateix.

VAM MIRAR AL DIABLE ALS ULLS.

Les meves paraules mai tindràn la força ni la descripció per a escriure el que vam viure… Aquí us deixo unes fotos, i a sota, els dos bandcamps perquè escolteu quina gran nit ens van tornar a donar al maravellós Incívic de Codines.

El bandcamp de FAI perquè el flipeu!

I el de Ärabrot perquè el diable us visiti a casa:

Text: Sergi Vila

Foto: Sergi Vila

 

Deixa un comentari