El Vallès no està d’hòsties! Entrevista a Àncora!
26/05/2016 · Entrevistes, General, News
Venen d’altres projectes musicals, i ara defensant el punk rock del Vallès, parlem amb aquesta nova formació anomenada Àncora! Foteu-li castanya!
macos
· Bon dia nens, per posar-nos a lloc, qui sou els Àncora?
Jaume: Àncora som, Raul, Veu i Baix, Hugo Bateria i Jaume Veu i Guitarra
· Us coneixeu d’altres bandes, amb quines toqueu actualment?

Jaume: Raul i jo toquem a The Defense, Raul tambe toca a 8oz i l’Hugo tocaba a Dirty Sanchez que estan de retir espiritual, que a veure si es tornen a ajuntar.

· Perquè neix Ancora?
Jaume: Tot i que Raul i jo ja feia temps que parlavem de fer alguna cosa força diferent de The Defense, Àncora neix perque Hugo i jo ens aburriem els caps de setmana i vam començar a quedar per tocar plegats, nomes feiem versions de bandes que ens agradaben, i aixi de forma natural van sortir alguns temes propis, com ens feia falta un baix, ens va semblar el mes normal del mon dir-li a en Raul de tocar amb nosaltres.

Raúl: Jo vaig anar a un parell d’assaigs que havíen fet aquest parell, i ja per la confiança m’ho van demanar i, com jo sempre havía volgut donar i expressar idees que m’envolten cada dia, vaig acceptar encantat sempre i quan acceptessin el meu poc temps que tinc!

· Parlem una mica sobre la demo, a on heu gravat aquests temes?

Jaume: A Bloq Estudi per en Jordi Mas

Raul:  Toti pels amics dels concerts que també és un dels guitarres de 8oz.

· El master l’heu fet al mateix lloc?

Jaume: Si tot al mateix lloc.

· Ja hi han cintes de la vostra demo “respostes”, que hi trobarem en aquests tres temes?

Jaume: Punk rock de tota la vida pero la veritat nosaltres no estem gaire contents del resultat, varem anar a grabar massa rapid i sense tenir les caçons molt preparades i ens sembla que aixo es nota força.

Hugo: Yo pienso que nos pudieron las ganas y fuimos demasiado rápido a grabar, aun no estaban montados los temas, pero teniamos tantas ganas que fuimos de cabeza.

Raúl: Si que es veritat que van tirar les ganes de gravar una demo, jo vaig vaig dir d’esperar una mica més però com era minoria no em van fer cas jajaja


portada
· M’agrada la cinta, m’agrada molt, i crec que per pocs temes es ideal, totes les referències que treureu serán en aquest format, o em fareu ULTRAFELIÇ treien un 12″?

Jaume: Doncs jo soc bastant anti Cassette, de fet em sembla el pitjor format per escoltar musica, s’espatlla, cada cop sona pitjor, no es poden triar cançons… Pero el nostre amic Indio de La Mano De D10S ens va comentar de treure aquests temes en cinta ens va semblar molt be.

Fa unes setmanes varem grabar un parell de temes, aquests dos si n’estem molt contents a El Turonet per Claudi Arimany que treurem proximament en un 7″, despres d’aixo i de tocar el maxim posible la intencio es preparar un LP.

Raúl: jo el cassete mo ho veig pels temps que corren però després de veure com ha quedat, crec que ha sigut una molt bona sorpresa. Hem d’agrair al nostre amic Indio perqué si no fos per ell aquest tres temes haguéssin quedat oblidats en internet. Lo de fer un Lp jo personalment no m’ho plantejo avui dia, ara la nostra prioritar es acabar de treure el 7″ que tot just hem gravat i tocar molt que és el que ens cal en aquest moments així que si munteu concerts i voleu que toquem escriviu -nos que gustosament hi anirem a fer una mica de soroll!

· Ja fa molt que correu per l’escena, quins punts a favor i quins punts en contra veieu en el  circuit “underground”, com podem fer perquè la gent vagi més a events i es toquin menys la polla a casa?
Jaume: Jo ara sere una mica cabron. Crec que hi ha poques bandes bones, esta molt instaurada la cultura del “aixi ja val” i no, fer coses de qualsevol manera nomes genera que no et facin cas. Tambe he de dir que les bandes bones de per aqui, son molt bones, The Antipatiks, Crim, La Inquisicion, Blowfuse, en son un exemple molt clar, quan toquen ells si que hi va gent als concerts.
sabadell
· I ja seguint per aquí, quan us podem veure en concert, i perquè el públic ha de petar els vostres bolos, que hi trobarem?

Jaume: Doncs estem preparant un concert de presentació del cassette, pero encara no tenim res preparat, aixi que fins el 10 de juny que tocarem amb Wasted, Baula i Barbakore al casal de Roquetes no tenim res preparat! I sincerament, millor que no vingui ningu als nostres concerts, a mi em fa molta vergonya.

Hugo: Yo creo que lo que se puede ver en nuestros conciertos es a tres amigos haciendo lo que mas les gusta.

Raul : tres amics passant una bona estona fent música, parlant de problemes que ens envolten, històries i revindicant l’auténtic vallés

· Això es més personal, quin va ser l’àlbum que us va fer veure que volíeu ser músics?

Jaume: Joder, jo no sabria que contestar aqui, pot ser RATM, Kortatu, Negu Gorriak, Bap!, son les bandes que escoltaba en aquella epoca.

Hugo: EN mi caso hay muchas bandas, pero Kiss y The Clash me arrancaron las ganas de tocar y subirme a un escenario, creo que el disco que me hizo explotar la cabeza fue el Rock and roll over de Kiss.
Raúl: ufff és difícil dir un àlbum, tot i que en la época escoltava coses tan diferents RATM, Slayer, Mr. Review, jo crec que van ésser els grups que escoltava del meu pare quan era un marrec. Grups com deep purple, led zeppelin, alice cooper, ted nugent… Ells em van fer agafar el gust per la música i ja després ja ens vam anar posant en el bon camí per nosaltres mateixos
· Que en penseu de tota aquesta mandanga que s’ha muntat amb lo de fer o no fer bolos a Barna? Osea, que a uns els multen per a muntar bolos, i ara, es diu, que (llegint bé la lletra petita) tots els bars podrán programar concerts… Que passa a Barna tios?

Jaume: Doncs sincerament jo no en tinc ni idea, pot ser es que no es un gran negoci avui aixo de fer concerts, de totes maneres si a sota casa meva hi hagues una sala on es fan concerts i no estigues degudament insonoritzada segurament tambe montaria un bon sidral per a que deixesin de fer’n-he o al menys ho insonoritzessin be.

Raúl: jo de Barna no estic gaire al tanto… És política exterior, només estic al dia amb el que passa a Canovelles i al auténtic Vallés jajajaj

· Bueno, doncs moltes gracies per a tot, us desitjo molta molta sort, i us veuré a molts concerts espero! Aquí us deixo un espai perquè saludeu, us cagueu en algú, o digueu el que volgueu, gràcies pel vostre temps, i com no, gràcies per formar, Àncora.
Jaume: Moltes gracies a tu, i em cagare en la policia perque no ens hi caguem prou. Tamber dir que si alguna anima caritativa vol que toquem n’estariem encantats, on sigui, com sigui i quan sigui, prometem no molestar gaire. Un altre cop moltes gracies!!

Hugo: Gracias Xino, aprovechando que Jaume ya se ha cagado en la policia, yo me voy a cagar en la Iglesia Catolica unas pocas de veces.

Raúl: moltes gràcies a tu per fer-nos l’entrevista i a tots els que llegeixin això, els que ens han convidat a tocar, escoltar les nostres cançons o han vingut a algun concert nostre!

Per a més info sobre aquesta gent:
https://www.facebook.com/profile.php?id=100009170868287&fref=ts

Deixa un comentari