Inquietud “Inquietud”
08/01/2014 · Crítiques, General

a3529903391_10

· Bé, doncs ja tenim el primer treball dels bons amics Inquietud.

Sortits no fa molt de les venes mes sòrdides de la ciutat del Pilar, i aplegats de altres formacions, tenim aquesta jovenalla que ens presenten el seu K7, titulat com el nom del grup “Inquietud” i, es que d’això va el rollo, gent inquieta, amb les idees molt clares i amb un hardcore old school o com diría en Xavi dels Assac! “hardcore zapatilla” que ens agradarà a tots. Com que “no solo de pan vive el hombre” ens complementen el seu treball amb un fanzine, a on podrem trobar les lletres de les cançons, mes alguns texts llibertaris  del mes variat.

Vaig veure’ls en directe a la nostra seu dels Carlins Loyalty, i després vaig escoltar la cinta, i això em va donar un bon resultat, ja que al directe costa més de pillar-ho tot al vol, però ja a casa, amb la cinta, les lletres, i la seva música de fons, em vaig fer valent per a esbudellar aquesta obra.

inqui1

En tot aquest treball trobarem unes guitarres sempre ràpides com mana aquest estil, amb unes lletres que ens parlen des de la superació personal, alliberació de la persona, el capitalisme, el feixisme, l’emigració…. tot amenitzat amb uns bons xarrups de “bateria zapatilla” i unes línies de baix que acompanyen perfectament a les dues guitarres. A més com a bonus track, una versió d’un dels grups que tothom en aquesta ona coneixerà, sorpresa!

Poc més vull comentar sobre aquesta cinta, que ja ha rulat molt pel meu cassette i que dona un resultat mes que satisfactori a la meva maltractada oïda, si voleu recordar com era allò dels 90, si us molàven els Gorilla Biscuits, Youth of today o Cro-Mags, fijo, aquesta es la teva banda, i tens sort perquè rulen bastant per Catalunya, així que ja sabeu, si podeu, recolzeu, que s’ho mereixen molt i molt. No et resignis mai.

inqui2

“TU RESIGNACIÓN ES TU DERROTA”.

Text: Sergi Vila

 

SPANISH VERSION

· Bueno, pues ya tenemos el primer trabajo de los buenos amigos Inquietud.

Salidos no hace mucho las venas mas sórdidas de la ciudad del Pilar, y reunidos de otras formaciones, tenemos esta muchachada que nos presentan su K7, titulado como el nombre del grupo “Inquietud” y se que de eso va el rollo , gente inquieta, con las ideas muy claras y con un hardcore old school o como diría Xavi los Assac! “Hardcore zapatilla” que nos gustará a todos. Como “no solo de pan vive el hombre” nos complementan su trabajo con un fanzine, donde podremos encontrar las letras de las canciones, más algunos textos libertarios del mas variado.

Pude verlos en directo en nuestra sede Carlins Loyalty, y luego escuché la cinta, y eso me dio un buen resultado, ya que el directo cuesta más de pillar todo el vuelo, pero ya en casa, con la cinta, las letras, y su música de fondo, me hice valiente para destripar esta obra.

 En este trabajo encontraremos unas guitarras siempre rápidas como manda este estilo, con unas letras que nos hablan desde la superación personal, liberación de la persona, el capitalismo, el fascismo, la emigración …. todo amenizado con unos buenos sorbos de “batería zapatilla” y unas líneas de bajo que acompañan perfectamente a las dos guitarras. Además como bonus track, una versión de uno de los grupos que todos en esta onda conocerá, sorpresa!

Poco más quiero comentar sobre esta cinta, que ya ha rulado mucho por mi cassette y que da un resultado más que satisfactorio en mi maltratada orejona, si quieres recordar cómo era aquello de los 90, si te molan los Gorilla Biscuits, Youth of today o Cro-Mags, fijo, esta es tu banda,  y tienes suerte porque rulen bastante por Cataluña, así que ya sabéis, si puedes, apoya, que lo merecen muchísimo. No te resignes nunca.

Deixa un comentari