PUPUT / Konvent (Cal Rosal) 01-05-2016

Vam estar de sort… El diumenge passat el vam passar al bon ambient que sempre es respira al Konvent de Cal Rosal, grans persones qui ho porten, un públic molt afable amb ganes de Puput, i uns Puput enormes en el seu paper de banda.

Els bagencs ens presentaven el seu nou disc “Upupa Epops“, sortit del forn fa ben poc, i amb una acollida molt agradable per a tots els que els gaudim. Llops vells de mar saben com fer vibrar al respectable, i sense gaires preàmbuls així ho van fer. Els putes, (en la versió més trapella de la paraula) van començar amb subtilesa, entrant per la banda, per a desembocar en espais de bogeria sonora a on la música ens acaronava a tots mentre ens queia la baba. La tarda es va fer nit, i un degotament constant de dolces melodies van fer més màgica aquella agradable tarda de diumenge rodejats de bons amics.

Podria seguir escrivint coses maques dels Puput, perquè em tenen atrapat, aquesta humiltat, aquesta senzillesa, aquest tràngol musical, aquestes persones que són “simplement persones” us juro que m’encandilen a un nivell de superguerrer del quart nivell, però seria redundant, així, que us deixo amb quatre fotos mal fetes, i a sota, el seu bandcamp perquè us encandilin (si encara no ho han fet) a vosaltres també.

Gràcies al Konvent, a l’Eduard Serra, als Puput, i a tots els presents, aquestes coses, no s’obliden.

Text: Sergi Vila

Foto: Sergi Vila

 

Deixa un comentari