TELEPATH BOYS “Uri Geller”
25/03/2015 · General

a3493612170_10

Aquest disc es va publicar fa temps però els Telepath Boys han patejat tants culs des de llavors que m’he vist en l’obligació d’escriure una ressenya al respecte. Un primer pla de la carussa del “doblegaculleres” Uri Geller copa la portada del segon disc dels Telepath Boys i, si aquesta foto és motiu de tot tipus de comentaris burletes, ja ni us explico el que apareix a la coberta alternativa de dins del llibret… Ho haureu de descobrir vosaltres mateixos!

El que hauria de deixar de ser un secret d’una vegada per totes és que aquests quatre paios de Castelló són els putos amos del punk-rock’n’roll estatal. Ara sonen més bruts i ràpids que en el seu debut però, al mateix temps, els nois telepàtics toquen millor. Uri Geller, el CD, conté dotze temes empalmats i sense respir en només 22 minuts i el més semblant que trobo a un single és la salvatge “From Hell”, amb això ho dic tot.

Si ets seguidor de bandes com Poison Idea, Turbonegro i Aerobitch aquest grup també te la posarà dura com una estaca. A més, Laura dels esmentats Aerobitch col·labora en la cançó “Break away”; una agradable sorpresa, com també ho és aquest final (gairebé) progressiu i (pseudo) instrumental en els últims segons del tema “Amras”.

En la intro els Telepath Boys ens informen que la telepatia és el llenguatge més antic de la humanitat … Poc importa la llengua que utilitzin per arribar a les oïdes de la gent, allò realment important és on està el replay?

Text: Jordi Forés

Escolteu-los aquí:

Deixa un comentari