Underground Musiczine

Que és 1234!

1234! Neix al subsòl de la música i com a únic ingredient per al moviment cultural format en aquesta mateixa.

La nostra màxima, sempre ha estat apuntar al més alt al que està més abaix, per què hi ha molts tipus d’underground, i nosaltres, només fem família amb els que no vol ningú.
No ens importa que visquis a un poble deixat de la mà de Lemmy, ni ens importen les reproduccions dels teus vídeos al Yutup, ni tampoc l’estil musical que facis, ens importa que t’esforcis per la música i/o la cultura que l’envolta en qualsevol de les seves expressions.

És per això, que va néixer 1234!

Formant un moviment que agafa força, ja que entenem que tothom té dret a dir la seva, i a molts mitjans, això ni els agrada, ni els interessa.

A nosaltres si.

1234! Va començar com a una idea llibertària amb una publicació amb cara i ulls, amb 32 pàgines de contingut. Hem fet 17 números de la nostra revista, amb 3.000 exemplars repartits per a tot Catalunya i altres punts de la geografia. Difícil era arribar a tot arreu a on la demanaven, per això, hem hagut de fer el canvi al 2.0., 1234! Underground Musiczine.

Lluny de tenir el canvi al 2.0 com una derrota, ho tenim com a un triomf, perquè ara si arribarem a tots els racons del món. Del nostre món, el submón cultural que enriqueix tant el nostre país.

Que donin pel cul als especuladors musicals, als que donen suport a un indie que pregona ser underground i només vesteix la marca de la comercialitat, que donin pel cul als status, a la gent que creu que tot està fet i als derrotistes. Nosaltres creiem en vosaltres, i aquí teniu una família que us respecta i que sobretot, us te en compte.

Això és 1234! Undeground Musiczine

1234-marc-setembre-6 1234-marc-setembre-5 1234-marc-setembre-3 1234-marc-setembre-2